woensdag 23 februari 2022

Een hete zomerse dag

 Samira word wakker.. het is een mooie zomerse zaterdag in Juli.. ze is een nachtje naar een vriendin geweest in Zeeland en vertrekt helaas vandaag weer terug naar Groningen. Dat is wel een stukje rijden en helaas zonder airco in de auto terwijl het buiten 28 graden is. 


Na het ontbijt en nog even te zijn gaan zwemmen op het strand is het dan echt tijd om te vertrekken. Het is nu 15:00 middags en ze moet nog bijna 4 uur rijden. “Ppff het is zo bloedheet ik denk dat ik mijn strand jurkje over mijn bikini aan doe, ik zie toch niemand onderweg” zegt Samira. “Groot gelijk..het is niet te doen anders” zegt Annick. “Rij voorzichtig Samira en laat wat weten als je thuis bent” zegt Annick nog voordat Samira de hoek omgaat. 


Na bijna 2 uur rijden merkt Samira dat het toch echt te warm is en ze even moet stoppen voordat ze de reis afmaakt. Over 5 km is er een parkeerplaats waar ze even een tussenstop gaat maken. “ nou even de auto uit en de benen strekken” denkt Samira en ze stapt de auto uit. Gelukkig is het rustig op de parkeerplaats op 3 auto’s en een vrachtwagen na. 


Samira gaat even zitten in het gras een stukje verderop.. ondertussen loopt ze voorbij de vrachtwagen waar een leuke jongen man in zit van begin 30. Die kijkt Samira natuurlijk erg aan want ze loopt nog steeds in haar doorschijnende strandjurkje met een bikini eronder. Ze maken oogcontact en de chauffeur stapt uit en loopt naar Samira toe. 

“Hey ik dacht misschien wil je wel wat gezelschap, ik ben Rick aangenaam” zegt Rick. “Aangenaam ik ben Samira..” zegt Samira nog een beetje ongemakkelijk. 


Ze hebben een casual gesprek tot dat Samira het toch wel erg warm heeft en beseft dat ze nog 2 uur in de auto mag zitten. “Je kan toch niet op deze manier de auto in.. kom even mee naar de vrachtwagen ik heb airco. Kan je even afkoelen” zegt Rick.. “oh dat zou zo fijn zijn Ppff” zegt Samira en ze lopen richting Rick z’n vrachtwagen. “Ga maar voor” zegt Rick.. Samira stapt in de hoge wagen en Rick geniet van haar heerlijke volle billen. “Zoo dus dit is een slaapcabine, gaaf nog nooit gezien!” Zegt Samira en ze wijst naar achter. “Ja wacht ik laat t je even zien kom maar mee” zegt Rick en ze kruipen door naar achter.. “oh heerlijk ik ga even liggen hoor” zegt Samira en ploft neer op het bed. Rick bekijkt haar prachtige lichaam even goed en word er opgewonden van.. Samira ziet hem staren en gaat rechtop zitten.. ze zitten nu erg dicht bij elkaar. Ze voelt Rick zwaar ademen van opwinding en streelt hem zachtjes over z’n been. Ze kijken elkaar diep in de ogen aan en voelen beide dat ze hetzelfde willen. 


Nog geen seconde later beginnen ze te zoenen. 

Samira trekt haar jurkje uit en maakt het bikini topje los.. “hhmmm heerlijk” zegt Rick. En brengt de hand van Samira naar zijn broek.. Samira streelt z’n harde lul en maakt zijn broek los. Trekt zijn onderbroek naar beneden en begint hem zachtjes over zijn eikel te likken. Rick kreunt van genot en duwt zijn grote lul in Samira haar mond. Ze pijpt hem tot hij bijna niet meer kan en stopt. Ze trekt haar broekje uit en gaat met haar natte kut op Rick z’n lul zitten. Ze bereid hem en Ze kreunen beide van genot.. Rick duwt Samira van zich af en legt haar neer op bed. Trekt haar benen op en begint haar kut te likken. Ze schreeuwt het uit wanneer ze klaarkomt. Hij draait haar op haar rug en begint te stoten.. “harder Rick harder” zegt Samira en hij gaat wilder te keer. Hij slaat haar op haar billen en pakt Samira bij dr keel.. “oh zo’n geile slet ben je” kreunt Rick terwijl die haar blijft stoten.. hij trekt z’n lul eruit en draait Samira om en komt klaar in haar mond .. Samira slikt het zaad gelijk door en kijkt hem diep in zijn ogen aan. Ze zoenen nog wat en kleden zich weer aan. Wisselen nummers uit want ze willen elkaar nog een keer zien en rijden beide verder...

1 opmerking: